Foto

Over ons

Van Munster Media Publishers is een crossmediale uitgeverij uit Nijmegen. Met eigen mediamerken en met alle expertise op het gebied van tekst, beeld en design onder één dak. Op zoek naar bereik en exposure? Wij bieden uitgebreide adverteermogelijkheden via onze eigen (print en online) mediamerken. Multimediale merken over onderwerpen van borduren tot voetbal en automotive: wij zijn helemaal thuis in nichemarkten. En nichemarkten zijn helemaal thuis bij Van Munster Media Publishers.

Van Munster Media Factory

Van Munster Media Publishers heeft ook een zusterbedrijf: Van Munster Media Factory. Onder die vlag produceren we ook in opdracht van anderen. Van webdevelopment en online automatisering tot fotografie, video, tekst, social media en vormgeving. De Van Munster Media Factory levert maatwerk, met de efficiëntie van een fabriek. Snel betrouwbaar en voor een scherpe prijs.

Bekijk Van Munster Media Factory

VMM Shop

Met de VMM Shop beschikt Van Munster Media Publishers over een uitgebreide eigen webshop, waar al onze bladen eenvoudig online te bestellen zijn. Losse edities, abonnementen, leestafelpakketten…met een paar muisklikken makkelijk thuisbezorgd.

Bekijk VMM Shop
Neem contact op
MENU