Foto

Marketing

Vinden en gevonden worden.

Van Munster Media Factory zorgt ervoor dat u opvalt. Door middel van slimme campagnes, online marketing, direct marketing en events vergroten en verbeteren wij uw naamsbekendheid. Want marketing is hét middel om uw bedrijf te laten groeien.

Dat begint bij het bedenken van een strategie. Wat is de kracht van uw bedrijf? Via welke kanalen bereiken we uw doelgroep? Van het drukken van flyers en posters tot een creatieve Facebook-campagne: wij vergroten uw online bereik, genereren meer naamsbekendheid en bieden hulp bij adverteren, zowel online als in print.

Ook een doeltreffende manier om (potentiële) klanten te bereiken is rechtstreeks contact. Zoals door middel van event marketing. Van Munster Media Factory heeft ruime ervaring met het organiseren van events. Zo zijn wij de bedenker én uitvoerder van het concept PANNA! Sterrrenteam voetbaldagen, waarbij jaarlijks ruim 2.500 deelnemende kinderen op veertig locaties verspreid over heel Nederland een leuke en sportieve voetbaldag beleven. Ook organiseert Van Munster Media Factory auto-events, zoals het Puur Porsche Treffen, het grootste Porsche-evenement van Nederland. Dus bent u op zoek naar een creatief, veelzijdig en doeltreffend reclamebureau in Nijmegen? Van Munster Media Factory helpt uw bedrijf groeien. 
Neem contact op
MENU