Van Munster Media Groep

 

Het succes van onze klanten centraal stellen

Uitgeef- en projectteams (uitgever, programmeurs, media-adviseurs, redacties, vormgeving, marketing en klantenservice) werken dagelijks aan onze verschillende mediamerken en aan multimediaprojecten die we in opdracht van onze klanten ontwikkelen. Behalve het druk- en verspreidingsproces, hebben we alles in eigen hand. Dit betekent dat de lijnen kort zijn en dat komt ten goede aan het proces. Wij staan dan ook garant voor de kwaliteit van onze mediaconcepten en stellen het succes van onze klant altijd centraal!


Regionale Business Magazines

De Van Munster Media Groep geeft magazines uit voor ondernemers en bestuurders in de regio’s Utrecht, Oost-Gelderland, Noord-Limburg, Rivierenland en de Gelderse Vallei. Zie hier meer informatie over de verschilende regionale business magazines

Business to Business Magazines
Andere producten voor de business to businessmarkt van de Van Munster Media Groep zijn: MeetingMagazine.nl, AV&Entertainment Magazine, OfficeMagazine.nl en Body•LIFE. Zie hier meer informatie over de verschilende business to business magazines

Consumenten Magazines

Voor de consument geeft Van Munster Media Groep
 PUUR Porsche Magazine, Great British Cars, Volvodrive Magazine en Sport & Fitness Magazine uit. Zie hier meer informatie over de verschilende consumenten magazines

De Van Munster Media Groep kiest voor een geïntegreerde crossmediale marktbenadering. Elk magazine heeft een eigen website waarop het laatste nieuws uit de branche te vinden is en al onze uitgaven zijn vanzelfsprekend ook digitaal beschikbaar, zodat u geen enkele uitgave hoeft te missen en zelfs oude nummers in het archief kunt teruglezen. Onze online magazines gaan verder waar de papieren versie ophoudt: actueel, interactief en altijd opvraagbaar. Al onze consumentenuitgaven kunt u ook digitaal kopen via www.magzine.nu Vanuit al onze formules verschijnen digitale nieuwsbrieven met het meest actuele nieuws, die tevens inzetbaar zijn als communicatiemiddel voor adverteerders.
De Van Munster Media Groep bevordert ook de interacties tussen aanbieders en klanten door het organiseren van verschillende events. De Business forums zijn een succesformule, maar we organiseren ook regionale congressen en de Autotestdagen zijn inmiddels een bekend en gewaardeerd event onder ondernemers en klanten.


Internetproducties en online marketing

Van Munster Media Groep kan u ook helpen met het realiseren van uw website. Ontwerpen, bouwen, online marketing advies, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!


Maatwerk campagnes

Campagnes waarbij wij met u de juiste mix van de middelen samenstellen: wij ontzorgen u en leveren u resultaat!


Direct mailings in print of online? Opvolgacties via uw website om resultaat te meten en op te kunnen volgen?  Adverteren in onze (e)magazines of nieuwsbrief naar uw doelgroep?
Het gehele traject van a tot z kunnen wij voor u verzorgen!